Hallo en welkom op mijn blog.

Vandaag is de eerste dag  dat ik begin aan het schrijven aan blogjes, dus dat hier regelmatig een verhaaltje gaat staan.
Vandaag begon ik de dag met een heerlijke kerstbrunch. Allemaal lekker hapje verzorgd door de Ijsman en een heerlijke appelsap als sapje. Op de foto zie je wat we allemaal aten. Lekker lekker..

IMG-20131225-WA0000

Rond een uurtje of half 6 in Bastiaan er vandoor naar werk. Hier werd via de uitzendbureau gevraagd om met de kerstdagen te gaan werken bij van der valk in Assen. Lekker is dat dan heb je vandaag 2,5 jaar verkering met Bastiaan en komt hij pas rond half 3 weer thuis. Maar oké dan maar gezellig beneden zitten achter de laptop. Wordpess langzaam onder de knie zien te krijgen met de lieve hulp van Koba :).
Morgen moet Bastiaan weer werken dus ik ga dan naar Appelscha toen om daar kerst te vieren met mijn moeder en mijn broertje Pascal. Lekker gourmetten en bijkletsen en een filmpje kijken Kijk er nu al weer naar uit.

Die was het dan weer even voor vandaag. Laat eens wat leuks achter zodat ik weer lekker verder kan gaan met het uitzoeken van blog. Doei Doei 🙂

 

 

6 thoughts on “Hallo allemaal :)

 1. Welkom Daphne, leuk om je hier in blogland te gaan volgen.
  En ja, het is niet leuk dat Bastiaan juist op de feestdagen gaat werken, maar het laat wel zien dat je een man treft die gezond in het leven staat en alles wil aanpakken, en dat is ook belangrijk, want ik heb zo’n idee dat er nog veel meer kerstdagen voor jullie samen gaan komen. 🙂

 2. Hoi Daphne, gezellig, dat je ook gaat bloggen. Ben benieuwd naar de foto’s die je zult plaatsen.
  Fijne dagen verder!
  Groetjes, MarjaK (was ook bij de weblogmeeting in Arnhem)

 3. Hoi Daphne, welkom in het blogwereldje! Ik vind het erg leuk dat je met behulp van Koba gaat bloggen! Ik begin zo langzamerhand ook weer en jij komt dan zeker bij mijn favoriete bloggers te staan! Nog ff geduld want ik heb nog even tijd nodig! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad met je moeder en je broertje!
  lieve groetjes, Geesje

  1. Hoi Geesje. Dankje voor het welkom heten… Altijd handig als je met wat wil beginnen en je hebt er geen idee hoe het werkt is er altijd wel iemand die je helpt. Ik ga morgen naar mijn moeder en me broertje toe maar het wordt vast gezellig. Nog een fijne 2de kerstdag…
   Lieve groet terug Daphne

Laat wat leuks achter over mijn focus

%d bloggers liken dit: