Ik was aan het rondkijken bij andere bloggers die meedoen aan de Thursday Challenge en ik kwam iemand tegen die meedeed aan de ABC Wednsday. Een foto opdracht waar elke week een foto moet geplaatst worden met de betreffende letter uit de alfabet. Ik heb de challenge dus vandaag ontdekt en de letter van deze week is G.
Een giraffe die recht naar beneden kijkt naar mij.

Abc wensday G 27 aug 2014

Hello and welcome at my page, I came accrose this challenge and this is my first entry. An giraffe looking down at me in the lens.

Voor meer deelnemers om zelf mee te doen.
http://abcwednesday-mrsnesbitt.blogspot.in/

13 thoughts on “ABC Wendsday – #1 – G

  1. Welcome aboard the happy band of travellers better known as ABC Wednesday. Your life will never be the same again. Even on Round 15 I find myself thinking of approaching letters of the alphabet and how I will feature them – this round I am focussing on our garden! Wonderful to greet you.
    Denise, Founder and ABC team member.

Laat wat leuks achter over mijn focus

%d bloggers liken dit: