Hallo allemaal :)

Hallo en welkom op mijn blog.

Vandaag is de eerste dag  dat ik begin aan het schrijven aan blogjes, dus dat hier regelmatig een verhaaltje gaat staan.
Vandaag begon ik de dag met een heerlijke kerstbrunch. Allemaal lekker hapje verzorgd door de Ijsman en een heerlijke appelsap als sapje. Op de foto zie je wat we allemaal aten. Lekker lekker..

IMG-20131225-WA0000

Rond een uurtje of half 6 in Bastiaan er vandoor naar werk. Hier werd via de uitzendbureau gevraagd om met de kerstdagen te gaan werken bij van der valk in Assen. Lekker is dat dan heb je vandaag 2,5 jaar verkering met Bastiaan en komt hij pas rond half 3 weer thuis. Maar oké dan maar gezellig beneden zitten achter de laptop. Wordpess langzaam onder de knie zien te krijgen met de lieve hulp van Koba :).
Morgen moet Bastiaan weer werken dus ik ga dan naar Appelscha toen om daar kerst te vieren met mijn moeder en mijn broertje Pascal. Lekker gourmetten en bijkletsen en een filmpje kijken Kijk er nu al weer naar uit.

Die was het dan weer even voor vandaag. Laat eens wat leuks achter zodat ik weer lekker verder kan gaan met het uitzoeken van blog. Doei Doei 🙂