2017 | Ani-Pic

Ani-Pic ~ Kauw

2 augustus 2017

Hoi en welkom bij een nieuwe thema van Ani-Pic.
Voor deze week heb ik gekozen voor het Kauw.
Ja, ook deze kom je vaak tegen in de dierentuin, ook al leven ze vrij.

De foto hieronder is mijn bijdrage aan het thema.
Deze foto heb ik gemaakt in Beekse Bergen

Only registered users can comment.

  1. Kom ik hier om je bijdrage van ABC te bekijken zie ik ineens deze foto staan….was ik heel de Ani-Pic vergeten…. sorry hoor, veel te druk met je weet wel wie. En dat jij er niet bent is niet leuk, ben blij dat het bijna zaterdag is en jij weer thuis komt.

    Ik moest ff zoeken of ik wel foto’s van Kauwtjes had… tot ik me herinnerde dat ik in een Duitse Dierentuin waar ik met Anita was in maart, gezien had hoe zij een kameel plukten om haar te jatten waarmee ze nesten konden bouwen 😉

    http://melodymusic.nl/kauw/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *