About Me & My Camera

Hello, my name is Daphne and I’m 24 years old and live in Assen.

As long as I can remember, I’m busy taking pictures from various trips. For several years now I thave become much more active in it. Visiting zoos to vacations, my camera always goes along. I think photography is a great outlet and it is a perfect distraction.

I love to read your comments and If you have to tell me something that does not fit in a comment, you can also email me a dcdjong@gmail.com.

Greetings Daphne

 

 

Hallo, mijn naam is Daphne en ik ben 24 jaar en woon in Assen.

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met foto’s maken van verschillende uitjes. Sinds een aantal jaren ben ik er veel actiever in geworden.Van dierentuinen bezoeken tot vakanties, mijn camera gaat altijd mee. Ik vind fotografie een heerlijke uitlaatklep en het is een perfecte afleiding.

Ik lees graag je reactie en heb je iets te vertellen dat niet in een reactie past, mag je me ook mailen op dcdjong@gmail.com.
Groetjes Daphne

 

Welcome on my photoblog!

I love to share with you all the things that I get before my lenses.

I’d also like to read your comments with tips & trics to learn even more.

Wishing you lots of fun by roaming around and thanking you for your comments.

 

Welkom op mijn fotoblog!

Wat ik zoal voor mijn lens krijg deel ik graag met jullie op deze blog. Om meer te leren lees ik dan weer graag jullie opmerkingen, tips en trucs.
Veel plezier bij het rondkijken en bedankt alvast voor je reactie.