Over mij & mijn camera

Hoi,welkom op mijn blog!
Mijn naam is Daphne en ik ben 26 jaar en woon in Emmen.


Zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met foto’s maken van verschillende uitjes. Sinds een aantal jaren ben ik er veel actiever in geworden. Van dierentuinen bezoeken tot vakanties, mijn camera gaat altijd mee. Fotografie is een heerlijke uitlaatklep en het is een perfecte afleiding.


Ik lees graag je reactie en heb je iets te vertellen dat niet in een reactie past, mag je me ook mailen op dcdjong@gmail.com.Ook heet ik je welkom op mijn fotoblog, de plek om mijn mooist foto’s te delen!

Wat ik zoal voor mijn lens krijg deel ik graag met jullie op deze blog. Om meer te leren lees ik dan weer graag jullie opmerkingen, tips en trucs.

Veel plezier bij het rondkijken en bedankt alvast voor je reactie. Groetjes Daphne